I weekenden den 25. og 26. januar er der Åbent Hus hos landets Nissan forhandlere i anledning af lanceringen af den helt nye Nissan JUKE.

Snigpremiere og første testkørsler af den danske presse lover allerede godt for den helt nye Nissan JUKE. Nu er det tid for den officielle lancering, der markeres med Åbent Hus hos landets Nissan forhandlere i weekenden 25. og 26. januar. Og der er naturligvis både lanceringstilbud og stærke privatleasingtilbud i vente.

Lanceringstilbud med kr. 15.000 tilbehør med i prisen.

Den nye Nissan JUKE fås fra kr. 199.990. Udstyrsniveauerne hedder Visia, Acenta, N-Connecta, N-Design og Tekna. I forbindelse med lanceringen fås for mindst kr. 15.000 originalt tilbehør med i prisen fra Acenta og opefter. Prisen på en JUKE Acenta er kr. 213.990. Som alternativ til originalt tilbehør kan der også vælges en lanceringspakke, der indeholder 17” Bridgestone vinterdæk med alufælge, gummimåtter, indstigningslister med lys, bagagerumsbakke og dekorationslister til kofanger. Ønskes automatgear koster det kun kr. 18.000 ekstra for DCT (7-trins automatgear med dobbeltkobling og paddleshift ved rattet).

Privatleasing fra kr. 2.995 !

Den helt nye JUKE kan også privatleases fra kr. 2.995 pr. mnd. med en førstegangsydelse på blot kr. 4.995. Og det er vel at mærke for udstyrsversionen Acenta med Comfort pack, der bl.a. har klimaanlæg, 17” alufælge, carplay, bakkamera og fuld LED forlygter. Samtidig er det værd at bemærke, at for kun yderligere kr. 300 pr. mnd. kan der opgraderes med DCT gearkasse (7-trins automatgear med dobbeltkobling og paddleshift ved rattet).

Voksen og cool med masser af ny teknologi

Den helt nye JUKE er blevet voksen, men beholder sin sans for sjove køreoplevelser med et moderne interiør og eksteriør, som igen vil sætte standarden i segmentet for B-crossovere. Bilen kombinerer coupéstil med en crossovers fremtoning.

Under motorhjelmen ligger en 3-cylindret benzinmotor, som er både effektiv og byder på stor respons. 1,0-liters-motoren er udstyret med en turbolader, og den yder 117 hk og et drejningsmoment på 180 Nm (200 Nm med overboost-funktion). Som standard er bilen udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, og for første gang fås også en ny automatisk dobbeltkoblingsgearkasse med paddleshift ved rattet.

Den nye JUKE er også fuldt opdateret indvendigt – med mere plads, højere kvalitet og mere teknologi. Der er mere plads til både passagerer og deres bagage, og knæpladsen ved bagsæderne er øget med 5,8 cm, lofthøjden bagi er øget med 1,1 cm, og bagagerumskapaciteten er øget med 20 % til 422 liter (faktisk er det kun 8 liter mindre end i en Qashqai).

Den nye Nissan JUKE er også udstyret med en lang række førerassistentteknologier og infotainmentsystemer. Sikkerhedsudstyret omfatter intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister, skiltegenkendelse, intelligent vognbane-assistent, Rear Cross Traffic Alert og Blind Spot Intervention.

Det er første gang, at Blind Spot Intervention tilbydes i en Nissan model. Systemet er en overbygning på advarsel om biler i den blinde vinkel, og fører JUKE aktivt tilbage i vognbanen for at undgå en kollision.

JUKE fås også med Nissans avancerede ProPILOT-teknologi, som gør lange køreture og tæt trafik mindre stressende ved automatisk at holde JUKE i vognbanen og holde en konstant og sikker afstand til andre køretøjer – selv ved langsom køkørsel.

Salget af den nye Nissan JUKE er allerede godt igang. Og forventningerne til danskernes modtagelse efter den officielle lancering er med god grund høj.


###

Om Nissan Motor Co., Ltd.
Nissan er en verdensomspændende bilkoncern som sælger mere end 60 bilmodeller under mærkerne Nissan, INFINITI og Datsun. I regnskabsåret 2017, solgte koncernen 5,77 millioner biler i verden og nåede en omsætning på 11,9 billioner yen. Den 1. april 2017 startede virksomheden Nissan M.OV.E. frem mod 2022, en seks års plan med en målsætning om 30% forøgelse af den årlige omsætning til 16,5 billioner yen i slutningen af regnskabsåret 2022. Dette skal opnås sammen med et akkumuleret frit cash flow på 2,5 billioner yen. Som del af Nissan M.OV.E. mod 2022 planlægger firmaet at øge førerpositionen inden for elektriske biler, blandt andet symboliseret ved verdens mest solgte elbil i historien – Nissan LEAF. Nissans hovesæde i Yokohama, Japan, administrerer seks markeder: Asien og Oceanien; Afrika, Mellemøsten og Indien; Kina; Europa; Latinamerika og Nordamerika. Nissan beskæftiger 247.500 personer i verden og har været partner med den franske bilproducent Renault siden 1999. I 2016, opkøbte Nissan 34% af aktierne i Mitsubishi Motors. Renault-Nissan-Mitsubishi er i dag verdens største bilfabrikant-alliance, med et samlet årligt salg i 2017 på 10,6 millioner biler.

Om Nissan Europe
Nissan er en af de oversøiske bilproducenter, der har flest aktiviteter i Europa, med mere end 16.000 medarbejdere fordelt på lokalt baserede aktiviteter inden for design, forskning & udvikling, produktion, logistik samt salg & marketing. I 2018 blev der på Nissans fabrikker i Storbritannien, Spanien og Rusland produceret ca. 600.000 biler inklusive de prisbelønnede crossover-modeller, varebiler og Nissan LEAF, som er Europas mest sælgende elbil i 2018. Med en målsætning om nul udledning af emission og nul dødsulykker på vejene, er Nissan godt på vej med deres Intelligente Mobilitets vision. Som grundlag for al produkt og teknologi-udvikling, er denne 360 graders tilgang til fremtidig mobilitet hjørnesten i virksomhedens beslutninger, om hvorledes biler skal drives, føres samt integreres samfundet.

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og marketingorganisation, der opererer i Finland, Sverige, Norge, Danmark og de Baltiske lande (Estland, Letland og Litauen). Selskabet har base i Espoo i Finland og beskæftiger ca. 175 mennesker. nissan.dk/

For yderligere information om vores produkter, services samt arbejde med bæredygtig mobilitet, besøg venligst vores hjemmeside på nissan-global.com. Du kan også følge os på Facebook og YouTube.

###

Ønskes yderligere information, kontakt venligst:
Strøby Ann, Communications Manager
Tel +4539100023
AStroby@nissan-europe.com

Udgivet af Nissan