• Den opgraderede el-varebil produceres på Nissans fabrik i Barcelona, og har allerede nu opnået rekord mange ordrer.
  • E-NV200 el-varebilen tilbyder nu 60% længere rækkevidde uden at gå på kompromis med lastekapaciteten. 

 

Nissans opgraderede e-NV200 el-varebil med større batteri produceres til hele verden på Nissans fabrik i Barcelona, og nu starter de første leveringer til kunderne.

 

Den opgraderede udgave har en længere rækkevidde takket været det nye 40 kWh batteri og er nu en kombination af det bedste fra to verdener; nemlig den prisvindende Nissan NV200 varebil og den mest solgte elbil i verdenen – Nissan LEAF.

 

Levering til kunderne starter nu med en rekord stor ordrebank på 4.600, der er kommet ind siden salgsstarten i Januar, og viser allerede nu samme rekordstore efterspørgsel, som Nissan har oplevet på den nye LEAF elbil.

 

Den nye generation af e-NV200 el-varebil med endnu længere rækkevide vil bidrage til at nedbringe udslip af emmisioner i bymidterne i forbindelse med leverering af varer for de forretningsdrivende.

 

”Kørsel på el er fremtiden for logistik i byerne. Og med den længere rækkevidde gælder det også dagens sidste leveringer”, udtaler Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director, Nissan Europe. ”Alt i alt er den nye e-NV200 med længere rækkevidde en hjørnesten i denne udvikling”.

 

Nissans fabrik i Barcelona har produceret e-NV200 til hele verdenen siden 2014. E-NV200 var  i øvrigt var den mest solgte varebil i Europa sidste år. Med en ballast på mere end 18.000 solgte biler af den oprindelig udgave, begynder leveringerne af næste generation nu til kunder i Europa og Hongkong. Herefter starter leveringer til Japan.

 

Det nye 40 kWh batteri har forlænget rækkevidden, således at kunderne nu kan køre op til 301 km (WLTP – rækkevidde i bykørsel) på en enkelt opladning. Det svarer til en forøgelse på mere end 60% i forhold til den tidligere udgave. Og endnu længere kørsel kan let opnås ved brug af bilens CHAdeMO Quick-lader.

 

Kunder kan vælge imellem to modelvarianter – e-NV200 varebil og e-NV200 Evalia minibus. Begge har mulighed for fleksibel indretning. Og med 4,2 m³ varerum er der plads til to Europa paller eller last på op til 742 kg.

 

For kunder der har behov for persontransport, er e-VN200 Evalia ideel. Med den fleksibel indretning er der stadig masser af plads til bagage, og det er den eneste syv-sæders el-varebil, der lige nu er tilgængelig i Europa og dermed et godt alternativ til taxa-kørsel og øvrige chauffør opgaver.

 

Nissans fabrik i Barcelona er ikke kun ansvarlig for produktion af selve bil, men samler også den nye 40 kWh batteripakke i en særlig enhed.

 

I Danmark er levering af den nye e-NV200 el-varebil også begyndt. Priserne starter ved kr. 210.050 ekskl. moms og levering for varebilsudgaven og fra kr. 330.989 for Evalia udgaven.

Udgivet af Nissan