06.03.2018 – Accelerationen af elektrificeringen er det primære emne på Nissans stand på dette års biludstilling i Geneve.

 

Verdenspremieren på den 100 % eldrevne ABB FIA Formula E Championship-racerbil, bliver for første gang vist i konceptform. Bilen får debut i starten af 2018/19-sæsonen senere i år.

 

Den nye 100 % eldrevne nul-emissions-bil Nissan LEAF er ikonet for Nissan Intelligent Mobility-visionen. Den er spydspids for mærkets dedikerede arbejde med at skabe et mere interessant, trygt og opkoblet samfund.

 

Der er lige nu bestilt over 19.000 eksemplarer af bilen i Europa. Med andre ord bliver der bestilt en Nissan LEAF hvert 12. minut, hvilket gør den til regionens hurtigst sælgende elbil.

 

De nye teknologier, der første gang blev vist i Europa på den nye LEAF, bliver allerede nu rullet ud til Nissans personbiler og lette varebiler. Nissans avancerede førerassistentteknologi ProPILOT vil i april også blive tilgængelig i Europas mest solgte crossover – Nissan Qashqai.

 

Og LEAF’s 40 kWh-batteri er nu tilgængelig til varebilen e-NV200, hvilket øger bilens rækkevidde med 60 %, uden at det går ud over bilens varerumskapacitet.

 

LEAF opfylder allerede i dag det grundlæggende i Nissan Intelligent Mobility-visionen, og Nissan arbejder allerede nu på det, som kunderne gerne vil have i fremtiden.

 

Nissan har bekræftet, at koncernen som led i sin nye mitvejsplan M.O.V.E to 2022 vil tilbyde elmotorer til næste generation af mærkets crossover-bestsellere. Det er et banebrydende initiativ, som vil giver kunderne et endnu bredere udvalg.

 

Nissan IMx KURO er også en vision for fremtiden. Den er en konceptbil, som demonstrerer Nissans førerposition inden for både elbiler og crossovere. Modellen er blevet opdateret efter debuten på Tokyo Motor Show, og den er nu udstyret med Nissans banebrydende Brain-to-Vehicle-teknologi (B2V).

 

Mærket sætter også fokus på, hvordan Nissan Intelligent Mobility har betydning langt ud over bilen med et integreret økosystem. Et nyt strategisk partnerskab mellem Nissan og energiselskabet E.ON er blevet annonceret. Virksomhederne vil samarbejde om at udforske mulighederne for pilotprojekter og kommercielle tilbud relateret til bil-til-elnet-services, løsninger til bæredygtig energiskabelse og -lagring samt integration i elnettet for Nissans elbilskunder.

 

Udgivet af Nissan