18.07.2018 – Den nye Nissan LEAF er den mest solgte elbil i Europa i år til dato – nul-emissions-bilen bliver ved med at tiltrække nye kunder i hele regionen.

 

Der blev indregistreret over 18.000 nye Nissan LEAF i Europa fra januar til juni. De europæiske kunder har købt 37.000 eksemplarer af den nye LEAF, siden modellen blev introduceret i oktober 2017.

 

Den nye Nissan LEAF byder på begejstrende acceleration og miljømæssige præstationer fra den komplet eldrevne drivlinje, et dynamisk udvendigt design og avancerede teknologier som e-Pedal og de selvkørende funktioner ProPILOT og ProPILOT Park. Bilens større 40 kWh-batteri leverer en rækkevidde ved blandet kørsel på 270 km i henhold til den nye europæiske WLTP-emissions- og økonomistandard.

 

Den 100 % eldrevne bil har vundet en række priser for sine banebrydende teknologier og præstationer. Den vandt “2018 World Green Car”-prisen ved New York International Auto Show og er blevet tildelt 5-stjernede sikkerhedsvurderinger fra både European New Car Assessment Program og Japan New Car Assessment Program.

 

LEAF er flagskibet inden for Nissan Intelligent Mobility, som er koncernens vision for at ændre, hvordan biler køres, drives og integreres i samfundet. Den omfatter en række nye, innovative teknologier som Nissan ProPILOT, ProPILOT Park og e-Pedal, som er blevet populære hos kunderne. Indtil videre har 72 % af køberne af en ny LEAF valgt det selvkørende system ProPILOT som ekstraudstyr.

 

Den store efterspørgsel efter den nye Nissan LEAF i årets første seks måneder styrker dens status som den mest solgte elbil i verden med over 340.000 solgte eksemplarer på verdensplan siden introduktionen af den første LEAF i 2010. For nylig leverede Nissan eksemplar nr. 100.000 af Nissan LEAF til en europæisk kunde.

 

“Elbilernes momentum fortsætter med at stige,” sagde Gareth Dunsmore, som er electric vehicle director hos Nissan Europe. ”Den nye LEAF har ændret køreoplevelsen med teknologier som e-Pedal, som er i stand til at reducere bremse interaktionen med op til 90% der viser flere kunder fordelene ved den elektriske mobilitet, som Nissan tilbyder.”

 

Du kan få flere informationer på https://www.nissan.dk/oplev-nissan/intelligent-mobilitet.html

 

Udgivet af Nissan