Nissan LEAF er en elbil med plads til hele familien. Den har gennemprøvet teknik og giver nu endnu mere god værdi for pengene. Det skal fejres med en helt elektrisk uge hos landets Nissan forhandlere i uge 47 (16.-21. november).

Salget af Elbiler i Danmark er steget over 100% i forhold til sidste år. Hos Nissan oplever vi også en kraftigt stigende interesse for elbiler. Og med Nissan Leaf kan man nu få en familie elbil for under kr. 215.000.

Nissan LEAF er den masseproducerede elbil, der har været længst på markedet. Og den har nu rundet et salg på 500.000 stk i verden. Seneste udgave af Nissan LEAF, der blev lanceret i 2017, er forbedret med udgangspunkt i de mange forbrugeres tilbagemeldinger gennem årene siden lanceringen af den første Leaf for 10 år siden.

Det er samtidig den Nissan-model med højeste kundetilfredshed på over 90% i gennemsnit. I Danmark er LEAF også populær. Tilbagemeldingerne fra kunderne lyder på overraskende meget plads – til hele familien, masser af lækkert udstyr, højt sikkerheds- og komfort niveau, og alt i alt rigtig god værdi for pengene.

Det sidste punkt bliver nu endnu skarpere med en startpris på kr. 214.900 for en Nissan LEAF Visia med 40 kWh batteri (rækkevidde ved blandet kørsel i ft WLTP på 285 km). Og selvom prisen er skarp, er der masser af udstyr, så som f.eks. klimaanlæg, opvarmet rat og sæder (også bagsæde) samt nøglefri betjening.

Samtidigt lanceres Nissan LEAF Acenta med 62 kWh batteri til kr. 274.900. Her er rækkevidden 385 km jf. WLTP og standardudstyret omfatter bl.a. navigation, adaptiv fartpilot, nøglefribetjening, opvarmet rat & sæder, klimaanlæg.

En helt elektrisk uge

Landets Nissan forhandlere har valgt at holde ekstra fokus på elbiler i uge 47 (16.-21. november). Her vil interesserede kunne deltage i udvalgte arrangementer med fokus på elbiler. Eller blot besøge den lokale Nissan forhandler, når det passer. Tanken er, at Nissan vil hjælpe med svar på konkrete spørgsmål som: "Kan jeg bruge en elbil i min hverdag? Hvad skal jeg have styr på inden? Hvad med opladning? Hvad koster det?" Og meget mere.

Dertil skal siges, at der er LEAF på lager til hurtig levering. Og faktisk garanteret levering i 2020 ved bestilling senest i uge 47 af LEAF Tekna med 40 eller 62 kWh batteri.


# # #

Om Nissan i Europa
Nissan har et af de mest omfattende netværk af aktiviteter i Europa blandt udenlandske producenter med mere end 16.000 ansatte fordelt på design, forskning og udvikling, produktion, logistik, salg og marketing. I 2019 producerede Nissan fabrikkerne i Storbritanien, Spanien og Rusland ca. 465.000 biler inklusive prisvindende crossovere, varebiler og Nissan LEAF. Med en målsætning om nul-emission og nul fatale ulykker på vejene fører Nissan feltet med sin vision om intelligent mobilitet. Denne 360 graders tilgang til fremtidig mobilitet gennemsyrer Nissans produkter og teknologi og er dybt forankret i virksomhedens ønsker om, hvordan biler skal drives, køres og integreres i samfundet.

Om Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy er et import- og salgsselskab som har ansvaret for Nissan i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Letland og Litauen. Selskabet har ca. 175 ansatte og hovedkvarteret er beliggende i Espoo i Finland.

Ønskes yderligere information, kontakt venligst:
Ann Strøby, Communications Manager
Tel: +45 39 10 00 23 – Mobil: +45 20 66 22 06
AStroby@nissan-europe.com

Udgivet af Nissan