• Efter succesen med salget af den nye Nissan LEAF annoncerer Nissan nu nye Nissan LEAF 3.ZERO-modeller
  • Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition har en højere ydelse (215 hk) og en længere rækkevidde på op til 385 km* på en enkelt opladning
  • Kunderne kan bestille bilerne fra i dag, og de første leveringer vil ske fra maj måned 2019, hvad angår Nissan LEAF 3.ZERO, og i løbet af sommeren, når det gælder Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition
  • Nissan LEAF er den mest solgte elbil i Europa i 2018

Nissan annoncerer nu to specialversioner af den meget succesfulde elbil Nissan LEAF. De nye versioner - Nissan LEAF 3.ZERO og Nissan LEAF e+ 3.ZERO - vil gøre elbiler mere attraktive for flere kunder, og begge modeller kan bestilles fra den 9. januar 2019.

Efter et rekordår for Nissans elbiler vil Europas mest solgte elbil med Nissan LEAF 3.ZERO-modellerne blive udstyret med en 8" infotainmentskærm, som giver mulighed for flere onlinetjenester som eksempelvis dør-til-dør-navigation. En helt ny og forbedret NissanConnect EV-app vil også være tilgængelig, når Nissan LEAF 3.ZERO kommer til salg i Europa. 

Nissan LEAF 3.ZERO er udstyret med 40 kWh-batteriet, som havde stor succes i 2018. Nye karrosserifarver og tofarvede kombinationer fuldender udvalget. Kunderne kan bestille Nissan LEAF 3.ZERO nu.

Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition vil også kunne bestilles i de europæiske lande fra den 9. januar. Der bliver kun produceret 5.000 stk. af denne specialudgave til det europæiske marked. Den får en højere ydelse med 215 hk og en længere rækkevidde, som forventes at blive på op til 385 km* på en enkelt opladning.

Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition blev annonceret i Japan og fremvises i denne uge i forbindelse med Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas. Både Nissan LEAF 3.ZERO og Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition vil videreføre Nissan LEAFs status som ikonet for Nissan Intelligent Mobility-visionen.

Det centrale punkt i Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition er et Intelligent Power-optimeret batteri. Det vejer 25 % mere og har en 55 % højere energilagringskapacitet. Med et innovativt design og en intelligent konstruktion indeholder det nye batteri med højere ydelse 288 celler, hvilket skal sammenlignes med de 192 celler i 40 kWh-batteriet.

På vejen vil 62 kWh-batteriet i Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition levere ca. 40 % længere rækkevidde i forhold til Nissan LEAF 3.ZERO med 40 kWh-batteri.

Begge Nissan LEAF 3.ZERO-modeller vil være udstyret med e-pedal og ProPILOT. Disse vigtige og roste Intelligent Driving-teknologier giver en helt ny køreoplevelse.

e-pedalen giver de fleste en ny kørefornemmelse, hvor føreren kan sætte i gang, accelerere, decelerere og standse udelukkende ved at bruge speederen. Det giver en nem og komfortabel kørsel.

ProPILOT er en avanceret førerassistentteknologi, som fungerer ved kørsel i én vognbane på motorveje. Systemet gør det muligt for bilen at standse, sætte i gang og blive midt i vognbanen ved kørsel med høj hastighed og ved køkørsel.

Teknologien reducerer stress og træthed under kørslen og giver føreren større tryghed bag rattet.

For at kunderne skal føle sig helt trygge er batterierne i Nissan LEAF 3.ZERO og Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition omfattet af den samme Nissan garanti på 8 år/160.000 km, som de øvrige udgaver af Nissan LEAF også er omfattet af.

Lanceringen af Nissan LEAF 3.ZERO følger efter et historisk stærkt år for Nissans elbiler, hvor især den nye Nissan LEAF har stået stærkt. Den nye Nissan LEAF har været den mest solgte elbil i Europa i 2018 med mere end 40.000 solgte eksemplarer. Nissan LEAF er fortsat den mest solgte elbil i verden med over 380.000 solgte eksemplarer på verdensplan siden den originale model blev lanceret i 2010.

Ralph Gonsalves, som er landechef for Nissan i Danmark, udtaler: "Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition gør Nissan LEAF-familien endnu mere attraktiv med længere rækkevidde til den prisbelønnede bil. Siden lanceringen af den nye Nissan LEAF sidste år, har kundernes reaktion været utrolig positiv. Salget af elbiler og i særdeleshed Nissan LEAF har virkelig taget et hop opad. Vi har i 2018 solgt 502 Nissan LEAF til private mod blot to i 2017. Næsten to ud af tre privatsolgte elbiler i 2018 har været en Nissan LEAF.

Vi glæder os til, at Nissan LEAF 3.ZERO modellerne vil bidrage til at fortsætte denne ekstraordinære vækst i 2019"

Priserne for Nissan LEAF 3.ZERO starter fra kr. 312.500, og Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition vil blive udbudt til salg fra 357.000 kr.

I Danmark vil der stadig være to års gratis strøm inkl. standardinstallation og leje af ladeboks indholdt i prisen.

De første leveringer af Nissan LEAF 3.ZERO forventes at finde sted fra maj 2019, og de første udleveringer til kunderne af Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited Edition vil finde sted fra sommeren 2019.

Yderligere information kan fås på: www.nissan.dk

*Nissans forventede rækkevidde ved blandet kørsel i henhold til WLTP-testen. Den endelige godkendte rækkevidde for Nissan LEAF e+ 3.ZERO Limited edition forventes offentliggjort senere i 2019.

# # #

Om Nissan Motor Co., Ltd.
Nissan er en verdensomspændende bilkoncern som sælger mere end 60 bilmodeller under mærkerne Nissan, INFINITI og Datsun. I regnskabsåret 2017, solgte koncernen 5,77 millioner biler i verden og nåede en omsætning på 11,9 billioner yen. Den 1. april 2017 startede virksomheden Nissan M.OV.E. frem mod 2022, en seks års plan med en målsætning om 30% forøgelse af den årlige omsætning til 16,5 billioner yen i slutningen af regnskabsåret 2022. Dette skal opnås sammen med et akkumuleret frit cash flow på 2,5 billioner yen. Som del af Nissan M.OV.E. mod 2022 planlægger firmaet at øge førerpositionen inden for elektriske biler, blandt andet symboliseret ved verdens mest solgte elbil i historien – Nissan LEAF. Nissans hovesæde i Yokohama, Japan, administrerer seks markeder: Asien og Oceanien; Afrika, Mellemøsten og Indien; Kina; Europa; Latinamerika og Nordamerika. Nissan beskæftiger 247.500 personer i verden og har været partner med den franske bilproducent Renault siden 1999. I 2016, opkøbte Nissan 34% af aktierne i Mitsubishi Motors. Renault-Nissan-Mitsubishi er i dag verdens største bilfabrikant-alliance, med et samlet årligt salg i 2017 på 10,6 millioner biler.

Om Nissan Europe
Nissan er en af de oversøiske bilproducenter, der har flest aktiviteter i Europa, med mere end 17.000 medarbejdere fordelt på lokalt baserede aktiviteter inden for design, forskning & udvikling, produktion, logistik samt salg & marketing. Sidste år blev der på Nissans fabrikker i Storbritannien, Spanien og Rusland produceret mere end 640.000 biler inklusive de prisbelønnede crossover-modeller, varebiler og Nissan LEAF, som er verdens mest populære elbil. Nissans Intelligente Mobilitets vision er målsætning for Nissans fremtidige produkter og teknologier. Denne 360 graders tilgang til fremtidig mobilitet er hjørnesten i virksomhedens beslutninger, om hvorledes biler skal drives, føres samt integreres samfundet. Nissan arbejder stærkt på at blive det største asiatiske mærke i Europa.

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og marketingorganisation, der opererer i Finland, Sverige, Norge, Danmark og de Baltiske lande (Estland, Letland og Litauen). Selskabet har base i Espoo i Finland og beskæftiger ca. 185 mennesker. nissan.dk/

For yderligere information om vores produkter, services samt arbejde med bæredygtig mobilitet, besøg venligst vores hjemmeside på nissan-global.com. Du kan også følge os på facebook og YouTube.

Ønskes yderligere information, kontakt venligst:

Ann Strøby, Communications Manager
Tel +45 39100023
AStroby@nissan-europe.com

Udgivet af Nissan