• Elbilen LEAF 2022 får opfrisket sit udseende, nye farvemuligheder, nye alufælge og spændende eksteriør detaljer.
  • Den ikoniske LEAF elbil spiller fortsat en stor rolle i skiftet til fuld elektricitet
  • LEAF 2022 kan bestilles nu, og er stadig Danmarks billigste familie elbil og fås fra kun kr. 189.900.

LEAF er verdens første masseproducerede elbil. Og nu får den ikoniske model ny glød med opfrisket design og innovativ teknologi, så som den avancerede køreassistent ProPILOT og nye NissanConnect infotainment teknologier.

”Nissan LEAF har mere end 577.000 kunder over hele verden. Og et af hovedformålene har været at gøre elektrisk kørsel og avancerede teknologi tilgængeligt for alle. LEAF er designet ud fra en families behov og tilbyder en effektiv drivline og let opkobling”, udtaler Arnaud Charpentier, Region Vice President, Product Strategy and pricing, Nissan AMIEO regionen.

Dynamisk og elektrificeret design
De nye 16” og 17” alufælge giver et sportsligt udtryk, og den sorte farve giver en premiumfølelse. Modellen har også fået Nissans nye logo på køleren og hjulkapslerne.

Der tilbydes flere nye farver. I alt fås nu seks forskellige enkelt-farver og fem to-toners farvemuligheder. Og ikke mindst to helt nye valgmuligheder, der også er tilgængelige på Qashqai og ARIYA: Universal Blue og Magnetic Blue.

En engagerende og opkoblet køreoplevelse
Modellen tilbydes med to batteristørrelser, der som tidligere giver op til 385 km (WLTP) rækkevidde i LEAF e +.

LEAF 2022 kombinerer en effektiv elektrisk køreoplevelse med omfattende førerassistance teknologier, der er udviklet med baggrund i Nissans 10 års erfaring med elbiler og innovation.

ProPILOT førerassistent teknologien gør det muligt for LEAF 2022 automatisk at standse, starte og holde sikker afstand til den forankørende, mens den innovative e-Pedal giver mulighed for at accelerere, bremse og standse med brug af kun én pedal, hvilket øger komforten under kørsel.

Det opdaterede NissanConnect system tilbyder Android Auto og Apple CarPlay smartphone integrering. Fjernstyrede funktioner så som klimastyring er også tilgængelige via NissanConnect appen. Og man kan opkoble sin LEAF til Amazon Alexas1 smarte hjemmeenhed for yderligere komfort.

”I takt med at elbilernes popularitet stiger, er Nissan i gang med endnu et spændende kapitel i deres historie mod elektrisk mobilitet. LEAF har spillet en stor rolle i udviklingen af Nissan visions mod yderligere elektrificering. Og den opbyggede erfaring og ekspertise anvendes i forbindelse med lancering af 23 nye elektrificerede modeller – heriblandt 15 rene elbiler – i år 2030”, slutter Arnaud Charpentier.

LEAF 2022 kan allerede nu bestilles. Priserne starter ved kun 189.900 kr.

1 Tilgængelig i andet halvår af 2022

 

# # #

Om Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy er et import- og salgsselskab som har ansvaret for Nissan i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Letland og Litauen. Selskabet har ca. 175 ansatte og hovedkvarteret er beliggende i Espoo i Finland.

Ønskes yderligere information, kontakt venligst:
Ann Strøby, Communications Manager
Tel: +45 39 10 00 23 – Mobil: +45 20 66 22 06
AStroby@nissan-europe.com

Udgivet af Nissan