Nissan har sat en verdens rekord der er optaget i Guiness World Records

 

8.4.2016

 

Nissan har sat en verdens rekord der er optaget i Guiness World Records - den hurtigste drift, nogensinde. Rekorden blev slået med en fart på 304,96 km/t og en 30 graders vinkel, ved brug af en special tunet MY16 Nissan GT-R. Masato Kawabata, den japanske drifting vinder og titelholder for den japanske drifiting-liga, tog top placeringen fra den tidligere rekordholder Jakub Prygónski fra Polen. Rekorden blev sat under et specielt event der tog plads i Fujairah International Airport, UAE.

 

###

 

Om NISSAN EUROPE 

Nissan er en af de oversøiske bilproducenter, der har flest aktiviteter i Europa, med mere end 17.600 medarbejdere fordelt på lokalt baserede aktiviteter inden for design, forskning & udvikling, produktion, logistik samt salg & marketing. Sidste år blev der på Nissans fabrikker i Storbritannien, Spanien og Rusland produceret mere end 675.000 biler inklusive mini-MPV'er, de prisbelønnede crossover-modeller, SUV'er, varebiler og elbiler. Heriblandt Nissan LEAF, som er verdens mest populære bil, hvor hele 96% af kunderne gerne vil anbefale bilen til deres omgangskreds. Nissan tilbyder i dag 23 forskellige og innovative Nissan og Datsun produkter til kunderne i Europa.

  

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og marketingorganisation, der opererer i Finland, Sverige, Norge, Danmark og de Baltiske lande (Estland, Letland og Litauen). Selskabet har base i Espoo i Finland og beskæftiger ca. 185 mennesker. www.newsroom.nissan-europe.com/dk, http://www.nissan.dk/ 

Følg os på: www.facebook.com/NissanDanmark, www.twitter.com/NissanDanmark

Udgivet af Nissan