• Nissans banebrydende elektriske prototype, BladeGlider, spiller en hovedrolle ved Goodwood Festival of Speed, som en del af Nissans Intelligent Mobility strategi.
  • BladeGlider vil de første tre dage deltage på “the Hill” med Supercar løb, og imellem løbende vil den kunne ses i paddocken.
  • Besøgende kan også få et glimt af Nissan GT-R Nismo 2017 og MY17 GT-R, når de bevæger sig rundt på den ikoniske ”Goodwood Hillclimb.”

 

28.6.2017 – Nissan markerer sig på Goodwood i denne weekend, hvor de medbringer den banebrydende elektriske prototype, BladeGlider og den seneste generation af sportsbilerne – GT-R Nismo og MY17 GT-R til den ikoniske “Festival of Speed”.

 

BladeGlider, som sidst blev kørt gennem Monacos gader, er Nissans mest avancerede og innovative elbils-design.

 

Som et glimt ind i fremtiden for sportsvogne, kører BladeGlider på den ikoniske Goodwood Hillclimb. En spændende festival-deltager med 100% elektrisk drivkraft.

 

Den sidste dag vil medierne for første gang i Europa få mulighed for at køre BladeGlider på Goodwood racerbanen.

 

BladeGlider vil mellem løbende være placeret på et display i paddocken, hvilket giver besøgende mulighed for, at tage et nærmere kig på en af fremtidens biler, der klart udtrykker Nissans Intelligent Mobility vison, der handler om, hvordan biler bør køres, drives og integreres i samfundet.

 

Vicepræsident for produktplanlægning i Nissan Europa, Ponz Pandikuthira, udtaler følgende: “Som pionær inden for elbiler, vil Nissan gøre folk nysgerrige omkring fremtidens “nul-emission teknologi“, og Nissan BladeGlider gør lige præcis dét”

 

”BladeGlider er netop blevet udviklet for at fokusere på masser af sjov, stærkt moment, effektivitet og høj ydeevne. Goodwood er verdenskendt som udstillingsvindue for mange ikoniske sportsbiler gennem årene. Så vi kunne ikke finde på noget bedre sted at fremvise BladeGlider og demonstrere Nissans intelligent mobility vison i aktion.”  

 

BladeGlider er dog ikke den eneste sportsbil, som Nissan har med på festivalen. Flagskibet i Nissan GT-R modelrække – GT-R NISMO – vil demonstrere sine ekstreme køreegenskaber i forbindelse med racerløbet torsdag, fredag og lørdag på festivalen. Om søndagen vil MY17 GT-R minde folkemængden om, hvorfor den er en af de mest eftertragtede superbiler i verden, når den kommer brølende op bakken.

 

For mere information om Nissans produkter, service og forpligtelser til bæredgytig teknologi, besøg http://www.nissan-global.com/EN/

Udgivet af Nissan