I forbindelse med en ny samarbejdsaftale mellem Nissan og Norlys, får Nissan elbilskunder særlige ladeløsnings-fordele hos Norlys.

Landechef for Nissan Danmark, Kim Allerup Helsted udtaler: "Vi er meget glade for dette samarbejde med Norlys, som vi ser, som en meget progressiv ladeoperatør i Danmark. Udover nogle gode prisfordele for vores Nissan kunder, ser vi dette, som et vigtig skridt for at gøre det endnu lettere for vores kunder at vælge en elbil".

Spar kr. 3000 på køb af ladeboks eller 899 kr. ved leje

Vælger en Nissan elbilskunde at købe en ladeboks hos Norlys, vil de spare kr. 3.000 på installationen af ladeboksen med betaling af kr. 79 /mnd. i abonnement. Hvis kunden ønsker at leje en ladeboks er prisen 0 kr. i installation, og her betales kr. 199/mnd. i abonnement. Ved begge løsninger får kunden øre 86,63/kWh i refusion på deres forbrug. Aftalerne kræver en elaftale fra Norlys.

Omfattende ladenetværk

Udover hjemmeladning har Norlys kunder adgang til et omfattende ladenetværk i hele Europa. Netværket er baseret på såvel egne ladere som roaming aftaler med andre udbydere. På Norlys Opladning-app kan man se priser og tilgængelighed.

"Norlys vil være en af de markedsledende ladeoperatører i Danmark, og her er samarbejder med nøgleaktører i branchen vigtige for at komme i mål. Det skal være nemt for forbrugerne at vælge en elbil til, og med samarbejdet med Nissan gør vi valget om en elbil endnu mere enkelt", siger Ellen Trolle, der er direktør for Norlys' ladeforretning.

Udvidelsen af Norlys' ladnetværk i Danmark er i fuld gang. Blandt andet har man lige lavet aftaler med landets McDonalds og Burger King om opstilling af 300kW og 400kW lynladere ved deres restauranter. Opsætning af laderne sker i løbet af 2024. Aftalerne giver adgang til 400 nye lynlade-punkter fra Norlys i Danmark.

Fakta om Norlys tilbud til Nissan elbilskunder:

Køb eller leje af Norlys ladeboks

Køb

Leje

Installation*

6.995 kr.

0 kr.

Abonnement/mnd.

79 kr.

199 kr.

*Prisen forudsætter en elaftale fra Norlys til kr. 29/mnd.
Tilbuddet inkluderer professionel installation og automatisk refusion på øre 86,63/kWh

# # #

Ønskes yderligere information, kontakt venligst:
Ann Strøby, Communications Manager
Mobil: +45 20 66 22 06 – mail: AStroby@nissan-europe.com

Udgivet af Nissan