• Nissan bryder grænser med en vækst på 40 % i varebilssegmentet
  • Nissan har et af de bredeste varebilsprogrammer i Europa – inkl. nul-emissions-bilen e-NV200 (elbil)
  • Den mellemstore varebil NV300 fuldender modelprogrammet
  • Nissan Navara – med segmentets mest avancerede design og teknologi – resultatet af 80 års ekspertise inden for pickup-biler
  • Alle Nissan varebiler er omfattet af den markedsførende 5 års paneuropæiske fabriksgaranti*
  • Det hastigt voksende forhandlernetværk giver varebilskunderne en ”one-stop shop”
  • Chassismodellerne er en perfekt platform til skræddersyede opbygninger

 

1.11.2016 – Nissan sætter standarden med sit udbud af lette varebiler med et modelprogram, som er et af de bredeste i Europa. Med ankomsten af NV300, som blev præsenteret på biludstillingen i Hannover, er foryngelsen af modelprogrammet nu fuldendt.

 

Samtidig med den globale medielancering af den nye NV300 har Nissan offentliggjort, at varebilssalget er steget med ca. 40 % i forhold til året før.

 

Mærkets udbud af varebiler omfatter Navara – vinder af titlen som International Pick-up Award, varebilerne NV200 og NV400 plus lastbilen NT400. Derudover omfatter det også den banebrydende e-NV200 – verdens første 100 % eldrevne varebil.

 

Robert Lujan, som er Director of LCV hos Nissan Europe, udtalte følgende: “NV300 udfylder det sidste hul i vores varebilsprogram, og den kommer til at spille en vigtig rolle for vores planer for markedet. Vi har fokus på at opnå en markedsandel på 4 % på varebilsmarkedet, og det mener vi er realistisk vores vækstrate taget i betragtning”.

 

Nissan varebiler er udviklet til at kunne opfylde mange behov og til at kunne anvendes i mange forskellige brancher. Alle biler har velindrettede varerum og komfortable kabiner, der er velegnende til mange timer bag rattet, de seneste teknologiske funktioner og lave omkostninger ved ejerskab.

 

Nissans tillid til kvaliteten understreges af mærkets markedsførende garanti – 5 års/160.000 km (100.000 på e-NV200*)  paneuropæisk fabriksgaranti, som i fuldt omfang kan overføres til den næste ejer og evt. efterfølgende ejere.

 

I Europa har Nissan et netværk bestående af ca. 2.000 dedikerede varebilsforhandlere med meget kompetente medarbejdere, der kan hjælpe erhvervskunderne med at vælge den korrekte bil i forhold til deres behov. Disse forhandlere er nu en nem one-stop shop for alle kunder til varebiler, lastbiler og pickupper, og der er planer om, at netværket skal udvides endnu mere.

 

Nissans varebiler er den perfekte platform til opbygninger, der passer til en lang række brancher. Fra campere og kølebiler til lastbiler med tiplad og meget mere – alsidighed er standard med Nissans opbygninger, der dækker 97 % af markedet målt på indregistreringer.

 

Nissan Navara

 

Med lanceringen i foråret 2016 sætter den helt nye Nissan Navara nye standarder i 1-tons-pickup-segmentet. Den er robust og smart og kombinerer det bedste fra Nissans førende crossovere som eksempelvis Nissan Qashqai og X-Trail. Og den har erfaringerne fra 12 modelgenerationer, hvad angår udvikling og produktion af robuste og praktiske pickupper.

 

Navara fås som Double Cab og King Cab opbygget på et robust rammechassis. Forbedringerne i forhold til forgængeren omfatter et 5-leddet baghjulsophæng med skruefjedre, og det er ensbetydende med mere dynamiske præstationer og mere komfort uanset terrænet. En nyhed i segmentet, som er standardudstyr på Double Cab-versioner.

 

Et nyt niveau af personbilslignende kørekomfort, stil og kvalitet er standard i Navara med teknologier, der ikke almindeligvis forbindes med varebilssegmentet. Det drejer sig blandt andet om Nissans banebrydende Around View Monitor-kamerasystem og automatisk nødopbremsning.

 

NV200

 

NV200 er Nissans kompakte varebil. Den er rettet mod erhvervskunder, der ønsker en mindre, mere elegant og mere effektiv varebil. Den er en perfekt kombination af plads, alsidighed, funktioner, teknologi og værdi. Den sælges nu i over 40 lande, og den har vundet priser over hele verden – inkl. prisen som Van of the Year i Europa.

 

e-NV200

 

e-NV200, som blev lanceret i 2014, kombinerer den avancerede drivlinjeteknologi og de lave driftsomkostninger fra el-hatchbacken Nissan LEAF med de praktiske transportegenskaber fra NV200. e-NV200 blev kåret til Årets varebil ved Next Green Car Awards i 2014. Den eftertragtede titel er både en anerkendelse af e-NV200-modellens innovative natur og bilens lave emissionsniveau samt de lave omkostninger ved ejerskab.

 

For at vise hvor alsidig mærkets eldrevne varebil er, ombyggede Nissan en e-NV200 til den ultimative natklub på hjul – PART e-VAN – med soundsystem, bar og en imponerende discokugle. Og for ikke så længe siden blev den til Nissan Workspace – et moderne mobilt kontor med kaffemaskine!

 

NV400

 

NV400 har vist sig at være en frontløber i segmentet for tunge varebiler og chassis cabs på markedet – takket være dens alsidighed og det brede udvalg af modeller. Den nye NV400, som blev lanceret i 2015, er en særdeles effektiv bil, som kan leve op til de krav, der i dag stilles til en praktisk arbejdsbil med lave omkostninger ved ejerskab. De fem stærke dCi-dieselmotorer leverer bedre præstationer og mere raffinement end nogensinde før, og samtidig er brændstofforbruget og CO2-emissionerne reduceret.

 

NT400

 

Lastbilen NT400, som klarer alle opgaver og kan komme frem overalt, byder på lave driftsomkostninger, en kraftfuld og effektiv 150 hk-motor og et kompakt chassis med kabinen placeret over motoren. Alsidigheden er fortsat en af dens største styrker – chassiset kan anvendes til en uendelig række af opbygninger. Tre af de mest almindelige er: tiplad, kasse, og tiplad til siden. Disse kan leveres direkte fra fabrikken og er omfattet af Nissans markedsførende fabriksgaranti på 5 år/160.000 km.

 

Nissan fejrede sine flotte varebilspræstationer og mærkeløftet ”Innovation that Excites” med et spil ”Truckerball”. Den innovative film er en hyldest til Nissans partnerskab med UEFA Champions League og viser Yaya Touré – Nissans globale ambassadør – og hans venner bruge biler fra varebilsprogrammet som platform til at vise deres talent.  Besøg https://www.youtube.com/watch?v=uRe2uGQrlbY for at se noget action.

 

Du kan få mere at vide om Nissans omfattende varebilsprogram ved at besøge Nissan Newsroom på adressen: http://newsroom.nissan-europe.com/EU/en-gb/Home/Welcome.aspx

 

 

*Med undtagelse af e-NV200. Denne har: 5 års/100.000 km fabriksgaranti på elbilsrelaterede komponenter og 3 års/100.000 km fabriksgaranti + 2 år/100.000 km - Udvidet Tryghed på resten af bilen”

Udgivet af Nissan