Nissan Qashqai er stadig danskernes foretrukne SUV/Crossover!

 

I 2017 endte Nissan Qashqai på en tredjeplads blandt de mest solgte personbiler. Faktisk var hver femte solgte SUV i hele 2017 en Nissan Qashqai! Denne placering holder danskernes ”SUV-darling” også her i 2018. I marts var Qashqai endda den mest solgte personbil. Det skal fejres, og vi tilbyder derfor lidt ”ekstra i posen” ved Åbent Hus den 5. og 6. maj.

 

Diesel og mere udstyr for pengene

 

Den nye Qashqai er for nyligt opgraderet både ude og inde, og lige nu fås dieselmotor til samme pris som benzin. Priserne starter ved kr. 238.970, og vælger du diesel (f.eks. en 110 hk dCi i stedet for 115 hk DIG-T) koster det altså det samme. Herudover er der opgraderingspakker uden merpris, hvis der vælges Acenta, N-Connecta eller Tekna udstyrsvarianter. Den mest populære er imidlertid den fuldt udrustede Tekna+, som er proppet med en overflod af udstyr, lige fra klimaanlæg, glastag og around view monitor til eksklusive nappalædersæder og BOSE premium lydanlæg. Tekna+ fås fra kun 309.970 kr. med benzin- eller dieselmotor.

 

Xtronic automatgear til samme pris som manuelt gear.

 

Storebror X-Trail er også blevet opgraderet, og den fås fra kr. 295.970 kr. Vil man have kig til himlen og plads til mange fås en veludstyret Nissan X-Trail Acenta med 7 sæder og elbetjent panoramatag til kun kr. 330.970. På X-Trail diesel fås Xtronic automatgear lige nu for samme pris som manuelt gear. Her spares fra 21-25.000 kr.!

 

Gratis tilbehør for op til kr. 10.000

 

Ved køb af en ny Nissan Qashqai eller X-Trail i Åbent Hus weekenden fås tilbehør for op til kr. 10.000 med i prisen.

 

Ny Nissan LEAF elbil oplever også stor succes

 

Der er naturligvis også mulighed for at testkøre den helt nye Nissan LEAF elbil med 40 kWh batteri i weekenden. Den har fået en fantastisk modtagelse af vores kunder. Og salgstallet til private er intet mindre end eksploderet. Der er fire udstyrsversioner. Den dyreste og total topudstyret LEAF Tekna, med blandt andet det helt nye ProPilot-system, der selv holder sin vognbane og afstand til den forankørende på motorvejen, koster 303.880 kr. Vel at mærke inkl. to års gratis strøm m/ladeboks.

 

Så der er mange gode grunde til at overveje køb af en ny Nissan hos alle Nissan-forhandlere i weekenden den 5. og 6. maj 2018 mellem kl. 11 og 15.

Udgivet af Nissan