• Allerede nu er kundeinteressen overvældende – såvel i hele Europa som i Danmark
  • Den store og vedvarende efterspørgsel på den nye LEAF understreger, at interessen for elbiler i Europa har ændret sig voldsomt.
  • Nissan øger produktionen fra og med februar 2018 for at kunne leve op til kundernes forventning om levering inden for rimelig tid.

 

18.01.2018 – Allerede nu, hvor der stadig er ca. to måneder til den officelle premiere i Danmark, er der i Europa modtaget ca.  11.000 kundeordrer på den nye LEAF. Og de ca. 6.000 af disse kundeordrer er kommet fra de Nordiske lande – herunder ca. 5.000 fra Norge.

 

Overvældende interesse fra privatkunder

Interessant er det, at vi i Danmark allerede nu har modtaget over 150 kundeordrer, hvoraf kun meget få er fra virksomheder. Til sammenligning solgte vi blot 14 LEAF til privatkunder i 2016 og 2017. Så det tyder på, at vi går nye tider i møde med den nye Nissan LEAF.

 

De mange kundeordrer er kommet siden den nye Nissan LEAF havde verdenspremiere først  i Japan i starten af september og sidenhen med europæiske specifikationer og intropris på en kampagnemodel i Oslo i starten af oktober.

 

Fra kr. 259.900 inkl. to års gratis strøm, ladeboks og ladekabler

Nu er Nissan klar med salg af det fulde modelprogram på den nye LEAF. Priserne starter ved kr. 259.900 vel at mærke inkl. to års gratis strøm, ladeboks og ladekabler. Gratis strøm, ladeboks og ladekabler tilbydes i samarbejde med E.ON., der er udbyder af et landsdækkende ladenetværk.

 

Landechef hos Nissan Danmark, Ralph Gonsalves, udtaler: ”Som mange nok ved, er Nissan verdens største producent af elbiler, og nu går vi igang med anden del af en epoke med lanceringen af den nye Nissan LEAF. Udover en længere rækkevidde på op til 378 km* har den fået flere nytænkende teknologier, der øger såvel kørekomforten som sikkerheden.”

 

De nytænkende teknologier på den nye LEAF omfatter blandt andet en ny e-Pedal, hvor føreren kan starte, accelerere, sænke hastigheden og stoppe bilen helt blot ved at øge eller mindske trykket på speederen. Det gør kørslen meget flydende og mindre stressfuld. Systemet er standard på alle udstyrsudgaver.

 

Den nye Nisan LEAF er også den første Nissan model, der tilbyder ProPILOT, som automatisk holder afstand til den forankørende og holder LEAF i den valgte vognbane på motorvej. Og sidst men ikke mindst tilbydes ProPILOT Park, som er et nyt parkeringssystem, der automatisk parkerer LEAF med blot et tryk på en knap.

 

”Vi tør godt sige, at LEAF er den mest avancerede bil, Nissan nogensiden har lavet i forhold til sikkerhed og komfort. Og derfor er vi også glade for vores samarbejde med E.ON, hvor vi tilbyder gratis strøm, ladeboks og ladekabler ved køb af en ny LEAF. Det giver alt sammen tryghed og et godt overblik over økonomien. De totale ejerskabsomkostninger bliver selvsagt også meget attraktive, når der ikke skal betales for forbruget de første to år”, afslutter Ralph Gonsalves.

 

Nissan LEAF kan ses og prøves hos landets Nissan forhandlere fra midten af marts. Men den er til salg allerede nu, og  priserne på det fulde modelprogram kan ses på nissan.dk.

 

Priserne starter ved kr. 259.900 for en veludstyret Visia. Acenta er næste udstyrsvariant til kr. 279.900. Her er blandt andet indeholdt strømbesparende opvarmning med varmepumpe samt det meget anvendelige Nissan Connect EV infotainment- og navigationssystem, der blandt andet har information om ladepunkter på ruten,  og meget mere. Højeste udstyrsniveau er Tekna til kr. 299.900, og her er blandt andet ProPILOT standard.

 

Få fuld opladning hjemme på blot 5-6 timer

Alle udstyrsvarianter er altså inkluderet to års gratis strøm, ladekabler og 16A ladeboks i samarbejde med E.ON. Den nye Nissan LEAF med 40 kWh batteri kan også oplades med en 32A ladeboks, hvor ladetiden for en fuld opladning blot er 5-6 timer i forhold til 10-12 timer ved en traditionel 16A ladeboks. Ønskes en sådan løsning, kan det tilbydes i samarbejde med CLEVER, der også udbyder et landsdækkende ladenetværk. For en merpris på kr. 5.000 er indeholdt 32A ladeboks, ladekabler og ligeledes to års gratis strøm.

 

*Officiel NEDC rækkevidde. Forventet realistisk rækkevidde i Danmark afhængig af kørselsmønster m.m. er ca. 190 – 265 km).

 

 

 

 

Udgivet af Nissan