Bilbranchen har generelt været ramt af produktionsvanskeligheder og dermed længere leveringstider eller ligefrem mangel på biler. Men nu lysner det forude. Derfor har Nissan nu valgt at sætte prisen ned på den populære crossover elbil Nissan ARIYA med op til 35.360 kr.

Nissan fastholder det høje udstyrsniveau på ARIYA
Nissan ARIYA elbil har været populær hos kunderne fra starten. Blandt andet på grund af det høje udstyrsniveau, den har som standard. Både hvad angår komfort og sikkerhed. Nissan ARIYA har opnået fulde fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest.
Nissan ARIYA fås nu fra kr. 379.900. Vel at mærke med fastholdelse af det høje udstyr.

Standardudgaven hedder Advance og indbefatter alt i sikkerhedsudstyr og et væld af komfortudstyr, så som to 12,3" digitale skærme med swipe funktion. 360 grader kamera rundt om bilen, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC) og Intelligent vognbane-assistent (LKA), opvarmet forrude, trådløs oplader til smartphone, elektrisk og håndfri åbning af bagklap, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og intelligent ruteplanlægger, der fortæller hvor, hvornår og hvor lang tid, du skal oplade for at nå en given destination.

Evolve har ydermere elbetjent glastag, elektrisk midterkonsol, der kan flyttes frem og tilbage, head up display i forruden, intelligent fjernlys, der tænder og slukker enkelt dele af fjernlyset afhængig af modkørernes position, automatisk parkering, ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder, bakspejl med kamera, BOSE audiosystem med 10 højtalere, memory funktion i nøglen (sæder, sidespejle etc.) m.m.

Nissan ARIYA kommer med to batteristørrelser, to udstyrsniveauer og to- eller firehjulstræk. Standardbatteriet er på 63 kWh og har en rækkevidde på op til 403 km, og batteriet med 87 kWh har en rækkevidde på op 533 km (WLTP). ARIYA med 87 kWh batteri og to-hjulstræk starter nu fra kr. 424.900.

Firehjulstræk og anhængervægt på 1.500 kg – klar til levering i juni
ARIYA med 87 kWh batteri kan også fås med e-4ORCE, der er et nyudviklet firehjulstræk-system med to elektriske motorer, der tilpasser sig vejens beskaffenhed og sikrer optimal og sikker kørekomfort. Og de første biler med e-4ORCE er klar til levering i juni måned.

Denne variant har samtidig en anhængervægt på 1.500 kg mod 750 kg på de øvrige varianter. Priserne på ARIYA med 87 kWh batteri og firehjulstræk starter nu fra kr. 447.900.

22 kW lader som standard
ARIYA har mulighed for at lade med op til 22 kW som standard, hvilket giver en fuld opladning på henholdsvis tre og fire timer afhængig af batteristørrelse. Herudover er der mulighed for hurtigopladning med op til 130 kW og CCS standard, der giver op til 350 km rækkevidde på 30 minutter. Og batteriet er temperaturstyret (både køl og varme), hvilket gør, at hurtigladning forbliver hurtig, selvom bilen lige har kørt en strækning på motorvejen eller i vinterperioderne.

Leveringstiderne på ARIYA er nu fra nul - seks måneder på de mest gængse varianter.

 

# # #

Se alle priser, udstyr og tekniske specifikation på www.nissan.dk

Ønskes yderligere information, kontakt venligst:
Ann Strøby, Communications Manager
Mobil: +45 20 66 22 06
AStroby@nissan-europe.com

Udgivet af Nissan